Aktuelle nyheter:

Biz ToolKit er lansert
I Februar 2013 gikk Techno House ut i markedet med sitt nye flaggskip, Biz ToolKit.

Techno House på Facebook
Følg oss på Facebook

spacer

LCM - Biz ToolKit

Verktøyet for deg som ønsker en mer effektiv og lønnsom bedriftshverdag. Biz ToolKit er utviklet for å strukturere og systematisere dokumenthåndtering og informasjonsflyt.


Fordeler med Biz ToolKit  • Tilgjengelighet

  • Oversiktlighet

  • Integrering

  • Samhandling

  • Backup & Sikkerhet

  • Brukervennlighet


FORDELER MED BIZ TOOLKIT

Tilgjengelighet

Utnytt egenskapene Internett har å tilby og gjør deg selv mer fleksibel og mindre avhengig av å være på arbeidsplassen til enhver tid, samtidig som du slipper vedlikehold på egen server.

Oversiktlighet

Skaff deg mer oversikt og mer struktur på dokumenthåndtering og informasjonsflyt, ved et komplett system for lagring, søkbarhet og varslinger, samt egne og felles kalendere på nett. Øk trygghetsfølelsen hos både ledere og ansatte og spar enorme mengder med tid i jobben med å finne frem til dine dokumenter.

Integrering

Integrer dine Office-produkter i løsningen og spar tid på jobben med lagring og deling. Integrer dine kalendere for å gi andre oversikt over din hverdag. Integrer regnskaps- og lønnsystemer for raske rapporter og total oversikt.

Samhandling

Skap en kultur for samhandling og effektiviser kommunikasjonen mellom ansatte. Del dokumenter med hverandre og skap en innovativ informasjonsflyt.

Backup & Sikkerhet

Biz ToolKit sørger for at dine dokumenter til enhver tid lagres i trygge omgivelser. Biz ToolKit krypterer tilgangen til informasjonen din og uvedkommende får ikke tilgang til sensitiv informasjon.

Brukervennlighet

Biz ToolKit ligner dine eksisterende programmer i utforming, noe som betyr at man sparer tid på opplæring og dine ansatte kan enkelt navigere seg rundt i systemet. Biz ToolKit er innovativt og hjelper deg å hjelpe deg selv til en fremtidsrettet og effektiv hverdag. Ta kontakt idag, send oss e-post på sky@technohouse.no for å få en uforpliktende presentsjon av hva verktøyet gjør for deg.


Tilbake

Techno House AS - Huvik Brygge - Framnesveien 3A - P.O.Box 1658 - 3206 SANDEFJORD - NORWAY - Phone: +47 33 48 09 00